O nama

Tvrtka smo specijalizirana za izradu svih vrsta vizualnih komunikacija promotivnog sadržaja: svjetlećih reklama i natpisa, 3D slova, totema, tiska velikog formata, CNC rezanja, oslikavanja vozila, fasada i slično, te marketinga u vidu dizajna i ostalih rješenja. Adria Reklama tim sastavljen je od vrlo iskusnih djelatnika koji rade u branši preko 10 godina. Tehnologija kojom raspolažemo zadnje je generacije i kao takva udovoljava svim zahtjevima današnjeg tržišta.

Od konkurencije se izdvajamo izlaznom kvalitetom proizvoda nastalih u našem pogonu.
Posjedujemo certifikate i standardizacije koje udovoljavaju današnjim zahtjevima našeg područja djelovanja, radimo na atestiranim strojevima, u posebno prilagođenim prostorima, te sa školovanim i iskusnim djelatnicima.

Kao jedan od vodećih proizvođača reklama i reklamnih natpisa u Hrvatskoj neprestano ulažemo u razvoj i nabavu novih tehnologija te u stručno osposobljavanje zaposlenih za uvođenje novih tehnologija. Ugovorne partnere imamo u Zagrebu, Splitu i Rijeci, tako da promptno reagiramo na potrebe klijenata na području cijele države.